آشپزخانه های امروزی چیزی بیش از جایی است که فقط در آن پخت و پز صورت می گیرد.شبیه به مکانی است که جمع شدن های دوستانه و خانوادگی در آن انجام می شود و بسیاری فعالیت ها درآن شکل میگیرد.

مانند مدیریت منزل ، تفریح و سرگرمی و روابط اجتماعی و غیره.با اینکه در دنیای مدرن ما غذاها اکثرا آماده و در بیرون خانه سرو میشود ، باز هم آشپزخانه جایی برای نگهداری ، آماده سازی و سرو غذاها می باشد.

چندکاربری  بودن آشپزخانه های امروزی چالشی برای طراحان است.چرا که جایی برای آشپزی ، فعالیت شخصی و اجتماعی است . برای طراحی آشپزخانه ، ابتدا با شناخت مشتری و این که چطور از آشپزخانه استفاده می کنند آغاز می کنیم .ارزیابی نیاز های مشتری اولین قدم در طراحی است.بدون شناخت مشتری و نیازهای وی نمی دانید چطور فضا را طراحی کنید.به مشتری خود گوش می دهیم .فرضیات خود از این که چه چیزی در آشپزخانه نیاز است به چالش می گیریم و آن را با چیزی که مشتری می گوید وفق می دهیم .و پس از آن اطلاعات را در فرمول های برنامه طراحی گذاشته و به ایده کلی سیستم آشپزخانه می رسیم.همه این مباحث تحت سیستم گسترده و جامع NKBA پوشش داده می شوند که برای نخستین بار در خاورمیانه، آناگ از آن بهره گرفته است.

 

برندهای همکار

کلکسیونی از برندهای معتبر و باکیفیت فعال در عرصه صنایع مبلمان صفحه ای و آشپزخانه

View all
View

Leicht

لایشت برندی آلمانی است که بیش از 80 سال در عرصه تولید و توزیع سیستم های با کیفیت آشپزخانه فعالیت...

View

Turn the kids’ favorite old tees into a work of art.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer sem ligula Morbi nulla wisi. Ornare cursus orci pretium...

View

Use picture frames to spell out a fun message

Sed morbi pede eget lorem vel id et amet est eros. Dapibus pharetra hendrerit Vestibulum Lorem...

View

We highlight 10 of our most dramatic bath transformations.

Lacinia risus massa urna sem Aliquam justo justo Phasellus et turpis. Tristique orci massa...